ІНТЕРНЕТ ПРЕДСТАВНИЦТВО ФАБЕРЛІК у ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Форма входу

Пошук

Головна » 2012 » Травень » 28 » Де знайти нових клієнтів для свого бізнесу? "Нова ніша-1"
02:17
Де знайти нових клієнтів для свого бізнесу? "Нова ніша-1"

Рано чи пізно, будь-який консультант Фаберлік розуміє, що  настав час розширювати коло своїх клієнтів, інакше бізнес захлинеться, або й взагалі зачахне. Ось тільки питання, яким чином це зробити? Де знайти клієнтів для свого бізнесу? Кажуть, що скільки консультантів, стільки існує і рішень.

Зазвичай перелік клієнтів рядового консультанта Фаберлік виглядає так:

1)      друзі та родина;

2)      товариші по основній роботі (якщо така є);

3)      сусіди та далекі сусіди;

4)     перукар, лікарі та знайомі продавці тощо;

5)      випадкові клієнти яких здобувають розносячи каталоги по організаціях чи роздаючи на вулиці.

Але якщо поставити руку на серце і чесно відповісти собі на одне запитання, то виходить, що, насправді, Ви вже давно хотіли б мати ширшу аудиторію для збуту продукції і витрачати на продажі менше часу. Як це зробити якраз і розповідається в інформаційному пакеті «НОВА НІША-1».

Ви приємно здивуєтесь дізнавшись про існування величезної цільової аудиторії, котру Ви ніколи не вважали потенційними клієнтами. Також, Ви дізнаєтесь, як із вигодою скористатись високою урбанізацією та автомобілізацією, і яку потужну силу вони несуть для Вашого бізнесу. Ви отримаєте не просто опис ніші, але й чітку інструкцію, як перетворити її в джерело постійного грошового потоку. Дізнаєтесь, що говорити людям із цієї ніші, як це говорити і коли говорити.

То що ж в результаті Ви отримаєте? А отримаєте Ви інформацію про ринок збуту, який розширюється кожного дня. Ви навчитесь, як з цим ринком працювати. І перед Вами зникне питання «де шукати клієнтів?»

Ми підозрюємо, що після ознайомлення із інформаційним пакетом «НОВА НІША-1» Вам не захочеться шукати щось інше! Ми всі звикли до статистики, що з 10 людей тільки 2-3 зацікавлюються продукцією і, тільки один, максимум двоє людей купує її. Ця ж цільова ніша відкликається практично на 70%, а то й всі 80%!!!

Дізнайтесь прямо зараз, і більше важко не працюйте.

Замовити інформаційний пакет «НОВА НІША-1» можна через форму зворотного зв’язку. Вказуйте в темі листа «НОВА НІША-1». Після заявки Ви отримаєте на електронну адресу умови отримання інформаційного пакету. Багатим стати ніколи не пізно, але навіщо зволікати!!!

Переглядів: 1105 | Додав: ale | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0